CNC Operator in opleiding (omscholing) man/vrouw

Er is grote vraag naar mensen in de verspaningstechniek. Maar wat is dat nu eigenlijk, verspaningstechniek?

educatie

Het is een verzamelterm voor bewerkingen van metaal waarbij met behulp van machines of gereedschap materiaal wordt weggehaald. Dit doe je door te slijpen, boren, frezen, schaven, draaien en vijlen. Verspaners in de metaalindustrie werken met de modernste computergestuurde machines.

Wij bieden een opleiding aan tot CNC Operator (draaier/frezer niveau 2+). Het is een opleiding met goede toekomstperspectieven. Ook als je geen “metaal-achtergrond” hebt, kun ook je deze opleiding volgen. Voorwaarde is uiteraard dat je gemotiveerd bent! De studie staat geheel in het teken van praktisch denken, handelen en uitvoeren. Uiteraard vormt ook kwaliteitsbesef een belangrijk onderdeel. Gedurende 8 weken volg je een praktijkgerichte dagopleiding. Je leert inrichten, bedienen, instellen en programmeren van CNC-machines (besturing) om tot een hoge en constante kwaliteit van het eindproduct te komen.

Het opleidings/omscholings-traject kan doorgaans met behoud van uitkering gevolgd worden! Echter, alvorens je aan de opleiding kunt deelnemen word je aan een tweetal zware testen onderworpen. Wij testen onder andere op de volgende competenties: ruimtelijk inzicht, cijfersnelheid en accuratesse.

Heb je passie voor techniek? Grijp nu je kans om je toekomst een positieve draai te geven.

Bel voor meer informatie naar Natasja Jobse, tel. 0118 – 617985 of vul het onderstaande formulier in.