8 weken omscholing voor een baan in metaaltechniek!

Unieke mogelijkheid om je in 8 weken om te scholen tot een baan in de metaaltechniek.
In de metaaltechniek kun je prachtig werk doen. Je werkt mee aan de bouw van allerlei constructies en apparaten, zoals bruggen, machines en schepen.
Daar kun je echt trots op zijn. Bovendien heb je prima toekomstmogelijkheden.

 Als werkzoekende willen je graag op de hoogte brengen van een unieke kans om je om te scholen naar een baan in de metaaltechniek. Denk hierbij aan lasser, constructiebankwerker of verspaner.
Ook als je geen “metaal-achtergrond” hebt, kun je deze opleiding volgen. Voorwaarde is uiteraard dat je gemotiveerd bent! De studie staat geheel in het teken van praktisch denken, handelen en uitvoeren.
Uiteraard vormt ook kwaliteitsbesef een belangrijk onderdeel.

Deze kans geldt alleen voor uitkeringsgerechtigden. En biedt jou de mogelijkheid om in de techniek te werken waar een groot tekort is aan goed geschoold personeel.
Je hoeft niet al eerder in de techniek te hebben gewerkt om hiervoor in aanmerking te komen. Uiteraard is een technische affiniteit noodzakelijk. Overige competenties zullen van te voren worden getoetst zodat je zeker weet dat dit beroep bij je past.
Dit omscholingstraject biedt jou kansen om bij een van de aangesloten metaalbedrijven direct aan de slag te gaan. (zie http://leerbedrijfvakwerk.nl/ voor een overzicht van bedrijven).

Inschrijven:
Op mijn website (http://educatie.isidetachering.nl/) vind je nadere informatie en kun je je inschrijven als je interesse hebt, via het contactformulier (http://educatie.isidetachering.nl/contact/)

Opleiding en stage:
De opleiding is een fulltime opleiding van 9 weken, waarbij aansluitend een stage volgt van 8 weken.
Deze wordt gevolgd bij Regionaal Leerbedrijf Vakwerk in Vlissingen.
We starten op woensdag 07 maart a.s. en ronden de opleiding af op 22 mei 2018.
Met behoud van je uitkering mag je 9 weken naar school én 8 weken stage lopen. In deze periode heb je ook geen sollicitatieverplichting.

Mocht je interesse hebben om je te laten omscholen dan vernemen wij dat graag en zullen je volledig informeren over deze unieke mogelijkheid.
Ben je inmiddels aan het werk, dan vernemen wij dat ook graag, zodat wij andere deze kans kunnen bieden.

 

Graag tot ziens in de metaaltechniek!