Harm Kort aan het woord over Verder in Techniek

Harm Kort, eigenaar TCEA en voormalig commercieel directeur Sandvik Coromant Nederland

foto harm kort

‘Ik vind het initiatief van Verder In Techniek een unieke bijdrage aan de maatschappij. Het sluit rechtstreeks aan bij de behoefte op het bedrijfsleven. Kandidaten worden snel en efficiënt omgeschoold tot een waardevolle medewerker in de Nederlandse maakindustrie. Onze maakindustrie is de welvaart voor de man en vrouw in de straat zeg ik altijd. Door een unieke voorselectie weten we of de kandidaten binnen 8 weken alle kennis en vaardigheden zich eigen kunnen maken om een goede CNC operator te worden die zelfstandig producten op een bewerkingsmachine kan maken. ‘Ik vind het fantastisch dat ik aan dit initiatief een belangrijke bijdrage heb kunnen leveren door samen met een onderwijskundige een uniek en modulair onderwijsprogramma te ontwikkelen.’