Trots op onze nieuwe divisie!

ISI is nieuwe discipline gestart: “ISI Educatie” en biedt hiermee uitkomst voor het grote tekort aan gediplomeerde CNC-Verspaners! In heel Nederland zijn er op dit moment zo een ruim 1400 (!) openstaande vacatures voor de functie van CNC-Verspaner. Dit bleef bij ISI Detachering uiteraard niet onopgemerkt. Zoals dan goed ondernemerschap betaamt denkt de directie van ISI in oplossingen. De vraag: “hoe kan ik aan vakkundig personeel komen” werd beantwoord met een diepgaand onderzoek naar mogelijkheden. Met trots presenteert ISI een voor Zeeland unieke opleiding.

Werkstuk verspanen

“We zijn niet alleen trots op deze nieuwe opleiding maar vooral op onze eerste 4 studenten welke 28 april a.s. met de inspannende opleiding starten!

Natasja Jobse, directeur ISI Detachering en grondlegger van de voor Zeeland unieke formule vertelt:
Na langdurig en gedegen onderzoek is ISI de samenwerking aangegaan met “Verder in Techniek (ViT)” uit Doetinchem.
ViT is een opleidingsinstituut die gemotiveerde studenten in 8 weken weet op te leiden tot direct inzetbare CNC-Verspaners. Dit in tegenstelling een BBL-opleiding welke 2 jaar duurt.

Hoe dit slechts in zo een kort tijdsbestek kan?
“De student wordt vooraf aan zware testen onderworpen en dient over de juiste competenties te beschikken en passie voor techniek te hebben”.

Tot slot vervolgt Natasja:
“Bovendien ervaar ik het als zeer waardevol om iemand door middel van omscholing een nieuwe kans voor de toekomst aan te reiken.”

Naast ViT was ook het UWV geënthousiasmeerd om volledige medewerking te verlenen om de opleiding in Zeeland te lanceren.

Geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in zodat wij contact met je kunnen opnemen.