Trots op onze mannen

Eind april jl. is de samenwerking tussen Verder In Techniek en ISI Educatie gestart met als doel studenten op te leiden tot CNC-Verspaners.

Na uiterst zorgvuldige toelatingstesten is de uitdagende opleiding gestart. Na 8 weken zullen de studenten met een waardevol diploma op zak kunnen beginnen aan een nieuwe carrière in de metaaltechniek.

Trots zijn we op de eerste 3 Zeeuwse studenten die geslaagd zijn. Vrijdag 24 juni hebben zij tijdens een feestelijke plechtigheid het diploma in ontvangst mogen nemen.

3 mannen

Een uitgebreide quote van een student:

“Dit lot uit de loterij heb ik direct met beide handen aangepakt, wetende dat de eerst komende 8 weken een hel zou gaan worden, ten eerste om 8 weken van huis te zijn en ten tweede omdat ze het daar presteren om 2 jaar aan reguliere opleiding in 8 weken je hersenen in weten te pompen….het was enorm afzien, de theorie informatie stroomsnelheid was met een moordend tempo en dat direct gecombineerd met de eerste week al achter de machine om de praktijk in de vingers te krijgen, serieus topsport dus !!!

Maar, het resultaat is ernaar en ik ben supertrots op mijzelf dat ik deze kans niet door mijn vingers heb laten glippen en het resultaat tot een succes heb weten te brengen. Iedereen om mij heen super bedankt voor jullie steun, support en hulp, zonder jullie had ik deze kans niet kunnen grijpen.

Op naar een succesvolle carrière in de CNC-verspaning (draaier/frezer), heb er zin in.”